duminică, 10 ianuarie 2010

Cum sa te sarute incontinuu

Femeile si-ar saruta iubitii mereu daca acestia sunt proaspat barbieriti, iar pielea este fina, moale si catifelata. In caz contrar, cand pielea este aspra, iar parul facial a inceput sa creasca, femeile stau la distanta. Pentru ca tin prea mult la tenul lor si urasc senzatia de iritiatie pe care o genereaza apropierea de un obraz neingrijit!

Cum isi poate mentineun barbat fata proaspata si mereu ademenitoare? Folosind produse adecvate pentru ingrijire, uleiuri si balsamuri pentru barbierit, creme si chiar scrub-uri. Iar pentru ca barbatii nu se dau in vant dupa shopping, am plecat noi in misiune si am descoperit doua produse de la David Somerset numai bune pentru ei: exfoliant cu efect mentolat inainte de barbierit si balsam dupa barbierit.

Pre-Shave Scrub - Exfoliant de fata cu efect mentolat (scrub)
.Un exfoliant mentolat, pe baza de vitamine (B5, C si E ) si extract de Jojoba, care ajuta la mentinerea unui ten fin, sanatos si revigorat. Folosit in mod regulat, ajuta la reducerea iritatilor si a cresterilor de par sub piele, indepartarea si prevenirea punctelor negre si deblocarea porilor. Pret recomandat 24 RON.

Post-Shave Balm - Balsam dupa barbierit cu ingrediente naturale
. Contine ulei din seminte de macese ciliene si Aloe Vera, avand efect restabilirea balansului de hidratare a pielii si ameliorarea efectelor produse tenului de masina electrica de ras sau de lama. Produsul promite sa reduca riscul iritatilor si calmeaza pielea. Pret recomandat 23 RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu